ADIYAMAN / ÇELİKHAN - Çelikhan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Çelikhan Çok Programlı Anadolu Lisesi

MAHMUT NEDİM ÖKMEN MAH. AFETEVLER6 SK. NO 15 ÇELİKHAN / ADIYAMAN
Vizyon
Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle ülkesini tüm dünyada temsil eden bir okul olmak.
Misyon
Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmeyi amaçlayan okulumuz; öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak, yeteneklerinin gelişmesini sağlayacak ve günün teknolojisini kullanarak akademik, mesleki ve teknik eğitim verecek ortamları hazırlamaktır.
Başarılar
Tubitak coğrafya dalında bölge 2.liği ,ilçede ; kompozisyon 1.liği , kros 1.liği, Masa tenisi 2.liği, santrançta 2.liği
Öğretim Şekli :İkili Eğitim / sabahçı
kalorifer
İNGİLİZCE , ALMANCA
Ulaşım
ilçemiz küçük bir yerleşim olduğu için şehir içi taşımacılığı yoktur. bütün devlet daireleri yürüyüş mesafesindedir. okulumuz ilçenin merkezinde olduğu için ulaşım problemi bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Çelikhan Adıyaman ilinin kuzeyinde yer almaktadır, yerleşimi dağlık bir alan üzerindedir. iklimi kışın soğuk yazın serin geçmektedir. geçim kaynağı tütün , bal üzerinedir. Adıyamana 52 km yakınındadır, malatya iline ise yeni yol yapımıyla 50 km yakınındadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçenin girişindedir. bütün devlet dairelerine oldukça yakın ve yürüyüş mesafesindedir.
eTwinning proje ortaklığı
TÜBİTAK