ADIYAMAN / ÇELİKHAN - Çelikhan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kas

24 Kasım Öğretmenler gününü Okulumuzun düzenlediği bazı etkinlikler kapsamında coşkuyla kutlandı.

Kas

Okulumuzda Eğitim ve Öğretimin daha verimli olması için velilerle toplantı yapıldı. toplantıda velilerle işbirliğinin önemi vurgulandı. ders bitiminden sonrada öğrencinin veliler tarafından izlenmesi oldukça hasas bir konudur bunun için ortaklaşa neler yapılması gerektiği tartışıldı.

Kas

Sağlık ve temizlik kulübü öğrencileri ve Danışman Öğretmeni Haydar AVCI, okul bahçemizde bulunan çöpleri kulüp öğrencileriyle beraber topladılar.  Öğrencilerimize okulumuzu temiz tutmanın, temizliğe ve hijyene dikkat etmeleri konusunda bilgilendirme yapıldı.  Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

COVID-19 Nedir ?

Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19), ilk olarak Çin'in Vuhan Eyaleti'nde Aralık ayının sonlarında solunum yolu belirtileri (ateş, öksürük, nefes darlığı) gelişen bir grup hastada yapılan araştırmalar sonucunda 13 Ocak 2020'de tanımlanan bir virüstür.